skip to Main Content

La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50!

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs. En Sam, el catcher de l’equip de beisbol de l’institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Entretant, netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l’autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar.

Els protagonistes de la nostra història s’adonen que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d’estudis musicals de la Universitat de Julliard. En Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, obtenir la beca i viatjar junts per fer realitat els seus somnis.

Fitxa Artística

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta.
MÚSICA ORIGINAL I LLETRA: Keco Pujol.
ESCENOGRAFIA: Ximo Díaz.
VESTUARI: Antonio Harillo.
COREOGRAFIA: Sílvia López.
AUDIOVISUAL I IL·LUMINACIÓ: Ramsés Moraleda.

REPARTIMENT: Anna Cartoixà, Roger Sahuquillo, Jordi González, Alícia Olivé, Guillem Martí i Dèlia Benito.

Un complet espectacle familiar

No és fàcil, però la Ventafocs lluitarà contra corrent per demostrar que els drets socials comencen pels drets personals. Ella evidenciarà que les petites accions individuals són fonamentals per encapçalar qualsevol revolució social. Però més enllà d’això, aquest complet espectacle familiar planteja altres valors com la voluntat d’assolir l’autosuficiència, la persecució dels somnis i desitjos personals i professionals, i ens fa reflexionar implícitament sobre conceptes com el poder i la democràcia social, la solidaritat, la competitivitat sobre un mateix i no vers els altres, i la força de la raó.

Un versió fresca i divertida d’un clàssic

Una versió fresca, enginyosa i divertida d’aquest clàssic, ambientada als anys cinquanta i amb una dotzena d’intèrprets a l’escenari. Una adaptació de la història a un institut nord-americà, però sense deixar de banda els moments més tendres i màgics del conte tradicional, que us emocionarà i us deixarà enganxats a les butaques de principi a fi. Això si, sense deixar de moure els peus! Viviu en família el ritme, deixeu-vos portar per la màgia, sentiu la força, descobriu els anys cinquanta, deixeu-vos seduir per aquests joves adolescents i seguiu les aventures més trepidants d’aquest institut. La Ventafocs: un musical de pel·lícula a ritme de rock & roll!

Back To Top
X