skip to Main Content

Aladdin, #ThePopMusical

Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors reben com a premi una gira i l’enregistrament del seu primer disc.

Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l’Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?

Fitxa Artística

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta.
MÚSICA ORIGINAL I LLETRA: Keco Pujol.
ESCENOGRAFIA: Víctor Peralta.
VESTUARI: Antonio Harillo.
COREOGRAFIA: Meri Bonet.
AUDIOVISUAL I IL·LUMINACIÓ: Ramsés Moraleda.
DISSENY GRÀFIC: Ingenia Creatius.
AJUDANTS DE DIRECCIÓ: David Achell i Brugués Faura.

REPARTIMENT: Miguel Ángel Sánchez, Jordi González, Jana Gómez, Víctor Gómez, Roger Sahuquillo, Pol Nubiala i Júlia Bonjoch.

La fama a qualsevol preu?

Vivim en un entorn audiovisual i tecnològic farcit de programes que fomenten la fama dels infants i joves a qualsevol preu. Dia i nit pugen als escenaris i platós d’arreu infinitat de joves que viuen el seu moment de glòria pel sol fet de sortir als mitjans una estona. A vegades ni tan sols cal destacar en cap camp artístic, cultural o intel·lectual. Aladdin #thepopmusical no és una crítica a la fama, sinó al fet d’assolir-la gratuïtament, sense valors com l’esforç, l’esperit crític o la cooperació.

Com s’escampa la fama?

Bona part de l’aparent èxit d’aquests nous talents es deu a la seva repercussió en l’entorn tecnològic. Xarxes socials, blocs i webs es preocupen d’escampar aquest èxit; allò que popularment ja es coneix com “fer viral”. No ens deixem enganyar: els virus sempre generen alguna malaltia i hem de saber com superar-la. Aladdin #thepopmusical reflexiona sobre el paper de la fama en infants i joves, i com la televisió o les tecnologies de la comunicació han comportat una nova manera de relacionar-se.

Com es gestiona la fama?

La fama dura un minut, però el canvi en la personalitat i les relacions socials i afectives del jove pot durar tota la vida. Per això és important evitar escenaris de risc, però també donar les eines per a l’autogestió d’aquestes circumstàncies. Aladdin #ThePopMusical vol fer reflexionar a petits i grans sobre la repercussió que pot tenir la fama en les seves vides.

Back To Top
X