skip to Main Content

Els orígens de La Roda Produccions

LA RODA PRODUCCIONS és una companyia d’espectacles familiars fundada l’any 2001 sota la direcció de Dani Cherta. El nostre principal objectiu és crear espectacles de gran qualitat (tant estètica com teatral) per a públic familiar, educant socialment i intel·lectualment a nens i nenes sobre la base d’uns valors cívics, culturals i socials.

Però el teatre també és diversió i entreteniment; per això els nostres espectacles es creen amb la voluntat que els infants -però també els adults que els acompanyen!- s’ho passin bé i participin de l’experiència teatral.


La Roda, una trajectòria consolidada

La quinzena d’espectacles creats per Dani Cherta i Jordi González per a La Roda fins al moment, s’han estrenat a Catalunya i han girat per tot l’estat espanyol.

Bona part de les produccions han fet Temporada estable en diferents teatres de Barcelona i Madrid, han estat sel·leccionats en les Fires i Mostres més rellevants de teatre infantil i juvenil, i han participat en múltiples i diverses campanyes escolars.


Allò que ens mou

Tots els nostres projectes neixen de la il·lusió, eina que considerem essencial per poder treballar en el món del teatre i, especialment, fent gaudir al públic més exigent: els nens i nenes. El secret de La Roda sempre ha sigut saber-se rodejar d’un equip de professionals implicat amb la seva feina i que viuen amb passió allò que fan.

A La Roda ens apassiona el teatre i ens fa feliços poder despertar emocions i sentiments amb els nostres textos, les cançons i la posada en escena. Posem la nostra creativitat al vostre servei; perquè volem continuar somiant per fer realitat una hora i poc de felicitat.

Back To Top
X