skip to Main Content

En Joan sense por i la casa encantada

La família Martin està preocupada; el seu fill, en Joan, no sap què és la por. Per poder enfrontar-se directament a ella, la família contracta una agència d’aventures que els organitzarà un fantàstic cap de setmana en una casa encantada.

Acabarà, en Joan, coneixent la por? Fantasmes, monstres, malediccions,… tot és a punt per poder gaudir d’una aventura terroríficament divertida!!

Fitxa Artística

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta.
MÚSICA ORIGINAL: Keco Pujol.
DIRECCIÓ MUSICAL: Manel García.
ESCENOGRAFIA: Guillem Martí.
VESTUARI: Antonio Harillo.
COREOGRAFIA: Meri Bonet.
IL·LUMINACIÓ: Fran Agramunt.
FOTOGRAFIA: David Ruano.

REPARTIMENT: Joan Olivé, Christian Lujan, Aina Ros, Ariadna Suñé, Jordi González, Guillem Martí, Clàudia Bargalló, Marta Espinosa.

De què teníeu por quan éreu petits? Dels monstres que s’amaguen sota el llit? De la foscor? Dels sorolls?

Doncs no us ho creureu, però en Joan no té por a res!

A casa seva ho han provat tot i no hi ha manera. Tota la família està molt preocupada i per això decideixen contractar una agència d’aventures que els organitzarà un terrorífic cap de setmana en una casa encantada.

Però alerta! El jardí de la casa encantada amaga un secret que serà determinant per descobrir si en Joan acaba coneixent la por.

I mentre això no arriba, cantarem, ballarem i assistirem a un sopar d’allò més terrorífic… esteu preparats per a descobrir tot el que ens depara aquest esgarrifós cap de setmana?

No sigueu porucs i deixeu-vos emportar per la nova, divertida i terrorífica aventura de La Roda, amb en Joan sense por i la casa encantada!

Back To Top
X