skip to Main Content

El vestit POP de l’Emperador

En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però, per més vestits que acumula, cap no el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern… I més ara, que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar. 

Algú reconeixerà la veritat sobre el nou vestit de l’Emperador?

Fitxa Artística

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta.
MÚSICA ORIGINAL I LETRA: Keco Pujol.
DIRECCIÓ MUSICAL: Manel García.
ESCENOGRAFIA: La Roda Produccions.
VESTUARI: Antonio Harillo.
COREOGRAFIA: Meri Bonet.
DISSENY GRÀFIC: Ingenia Creatius.
AGRAïMENTS: David Achell, Ismael Maldonado i Brugués Faura.
AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Ajuntament de Gavà i Espai Maragall.

REPARTIMENT: Guillem Martí, Ariadna Suñé, Víctor Gómez i Jordi González.

Us imagineu algú tan, tan, tan preocupat pel seu aspecte que no li importa gairebé res més a la vida? Només pendent del mirall i només amic dels qui li riuen les gràcies. Us imagineu no estimar ningú més que a un mateix? I vinga fotos, vinga aplaudiments, i només roba i mòbils, i més roba i només petons al mirall. Gens pendent per les necessitats dels altres i només pendent del seu propi melic. Doncs ara imagineu-vos que aquest etern presumit és, ni més ni menys, que l’Emperador! Qui procurarà pel bé del poble?

La Roda Produccions us presenta el nou espectacle musical adreçat a infants, joves i tota la família. Després de l’èxit d’Aladdin #ThePopMusical, prepareu-vos ara per riure, cantar i ballar de valent amb Sa Majestat Presumida i tota la cort de nobles llepaires. Una història de despropòsits que, encara que pugui semblar-ho, no està basada en fets reals. Un espectacle de soldats i majestats a ritme pop i amb plataformes. Una combinació explosiva que només podia ser obra de La Roda Produccions.

Back To Top
X