skip to Main Content

La princesa i el pèsol

Per saber si una princesa ho és de debò se la convidarà a dormir en un llit de sis matalassos, a sota dels quals, es col·locarà un pèsol. Si nota la molèstia d’aquell petit llegum serà, indubtablement, digna de matrimoni.

La princesa i el pèsol és una comèdia musical plena d’equívocs i inequívocs on res és el que sembla. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort. I enmig de tot plegat, un príncep que s’enamora i una princesa que encara no sap que està a punt d’enamorar-se. I uns reis que busquen, però no troben, i un matrimoni que ja és escollit. O potser no? A palau, tot està per fer i tot és possible.

Fitxa Artística

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta.
MÚSICA ORIGINAL I LLETRA: Keco Pujol.
ESCENOGRAFIA: Roger Orra.
VESTUARI: Antonio Harillo.
COREOGRAFIA: Jordi González.
AUDIOVISUAL I IL·LUMINACIÓ: Ramsés Moraleda.
DISSENY GRÀFIC: Ingenia Creatius.
AJUDANTS DE DIRECCIÓ: David Achell i Brugués Faura.

REPARTIMENT: Aina Ros, Ferran Rull, Ariadna Suñé, Joan Saez i Laura Muñoz.

El triomf de l’amor

La princesa i el pèsol és, per damunt de tot, una història sobre el triomf de l’amor. Però aquest no és tan sols un conte de prínceps i princeses. És un crit d’esperança en favor de la tenacitat, l’esperança i els desitjos. Una rebel·lió pacífica i raonada contra les injustícies socials; una revisió del paper de les institucions i les classes socials on només les persones bones poden resultar vencedores.

Una comèdia tradicional

Una comèdia d’equívocs i inequívocs on res és el que sembla i tot és possible. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort posant de manifest l’absurditat d’algunes llegendes i la simplicitat de qui les segueixen.

Tot està per fer i tot és possible

La princesa i el pèsol fa valdre el paper de la dona com a absoluta propietària de les seves decisions. Un muntatge que fa reflexionar els espectadors -petits i grans- sobre la necessitat de perseguir els somnis i ser capaços de lluitar contra la cosa predeterminada. Perquè tot està per fer i tot és possible…

Back To Top
X