skip to Main Content

Pastorets, cap a Betlem!

Dos amics molt amics, en Joan i en Carles, es veuran “obligats” a explicar la conegudíssima història d’Els Pastorets. Els problemes vindran quan resulti que la història per ells no és tan conegudíssima i no tenen cap més ajut que la seva imaginació i la dels espectadors. Se’n sortiran?

Una aventura protagonitzada per dos pastorets una mica massa valents i un pèl massa despistats; això sí, molt espavilats i que aconseguiran el seu objectiu gràcies a tots els ingredients propis de Nadal.

Fitxa Artística

TEXT: Jordi González.
DIRECCIÓ: Dani Cherta.
MÚSICA I IL·LUMINACIÓ: Ramsés Moraleda.
VESTUARI: La Roda Produccions.

REPARTIMENT: Miguel Ángel Sánchez i Roger Sahuquillo.

Una aventura per valents

El Joan i el Carles són dos nois a qui els agrada molt el teatre, per aquest motiu acceptaran un gran repte: explicar la coneguda història nadalenca dels Pastorets. Així és que, de sobte, es trobaran tots dos sols, enmig d’un espai insòlit, vestits amb espardenyes i barretina, i amb una maleta a la mà. La d’en Joan és una mica més gran i la d’en Carles una mica més petita, però no se la poden canviar, perquè cadascuna porta el seu nom: què hi deu haver dintre? Al llarg de l’obra ho aniran descobrint.

Amb la participació activa del públic!

El que ells no havien tingut en compte, abans de posar-s’hi, és que no coneixen la història tan bé com es pensaven i necessitaran molta imaginació, l’ajut dels espectadors i els elements de la maleta per poder tirar endavant amb la narració. A tots aquests ingredients, hi afegiran tot el seu saber nadalenc: cançons, balls i dites populars. Un saber que, tot sigui dit, no és massa extens, però sort que comparen amb la intervenció del públic assistent a la representació, el saber nadalenc del qual segur que és molt millor.

Back To Top
X